Sci-Fi Online Slottar

Jag ska nu ta och skriva om de olika Sci-Fi online slottarna som du kan hitta på din favorit online casino. Vilka slottar tycker du om? Jag hoppas att jag har listat de slottar som du också tycker om.

Battlestar Galactica

När detta spel kom ut ifrån Microgaming så var det stora nyheter inom spel världen. Denna slot använder sig utav grafiken som du kan hitta i serien, du kommer även känna igen ikoner och symboler. Slotten har 5 hjul och 243 vinst linjer, du kan satsa mellan €0,30-€15 vilken passar alla. Är du ett stort fan av Battlestar Galactica så kommer du att gilla denna slot, men är du inte det så kan du känna att detta är bara en vanlig slot ifrån Microgaming som de andra. Scatter Symbolen är ju självklart rymdskeppet, får du mellan 3-5 sådana per rad så får du ett antal gratisspins. Wild symbolen är Battlestar Galacticas logga och den kan ersätta en annan symbol så att du får vinst, förutom scatter symbolen. För varje gång du spelar en runda så tjänar du erfarenhet ju mera erfarenhet du har ju mera egenskaper kommer du öppna upp i spelet. Självklart så har slotten tre styckena spellägen i spelet, normalt läge, spring läge och flyg läge och de kan ändras närsomhelst i spelet och då kan du få andra bonusar och vinster. Jackpotten ligger på 1 400 000 mynt och den kan vara svår att vinna. Jag tycker detta var ett roligt spel att spela. Nu är det upp till dig och prova för att se om detta var en slot maskin för dig.

Terminator 2

Vilken Terminator film är din favorit? Själv så måste jag säga att Terminator 2 är min favorit utan tvekan. Bästa scenen är när John blir jagad utav T1000 på sin lilla moped och Arnold kommer till räddningen på sin motorcykel. Terminator 2 var den första filmen som jag fick se men vuxet sällskap då jag var för lite. Då ska jag ta och berätta om själva slot maskinen, den har 5 hjul, 3 rader och 243 vinstlinjer du kan satsa från €0,30-€30 så du kan väja själv hur mycket du vill satsa. Symbolerna är självklart tagna utav filmen och du kan också höra Arnolds film slogan som ”Jag kommer tillbaka” ljudet och grafiken är väldigt imponerande. Du kan få 10 gratisspins om du får dig T1000 symbolen och då höjs vinst linjerna till 1204, T1000 symbolen kan också ersätta en annan symbol för vinst. I spelet så kan även en runda utan vinst aktivera T800 synfält så att du ser spelet i rött så som T800 gör. Denna slot maskin får man inte missa om man är en Terminator fantast. Du kommer att kunna tänka dig tillbaka på den här filmen när du spelar den. Varför inte prova.

Netent - Sveriges stoltheter

Netnet är mycket kända spellevernatörer, och de är svenska. De har även ett antal Sci-Fi spelautomater som jag verkligen tycker att du ska provspela. Om du inte vet namnet på något av dem alla så kan duhitta en superbra lista här. NetEnt är dessutom mästare på alla typer av spelautomater, även de som inte har SciFi tema. Kika in hos www.vegankrubb.se/topp-3-fruktmaskiner där du får tips på klassiska fruktmaskiner. NetEnt figurerar självklart i den listan också. Denna gång i form av deras slot BerryBurst MAX.

Menu